CONSIDERATIONS TO KNOW ABOUT بیماری گال در صورت

Considerations To Know About بیماری گال در صورت

Considerations To Know About بیماری گال در صورت

Blog Article

از علائم بارز این بیماری می‌توان به بروز لکه‌های پوستی قرمز و خارش زیاد اشاره کرد که، معمولاً در طول شب شدیدتر می‌شود.

به رنگ سفید تا کرمی-سفید است. دارای هشت پا و بدنی گرد است که در صورت بزرگنمایی کنه می توانید ببینید.

آن‌ها روی پوست، خود را تکثیر می‌کنند و سپس در پوست فرورفته و تخم می‌گذارند. تقریباً ۱۳۰ میلیون مورد بیماری جرب در جهان وجود دارد.

زمانی که اختلافی را به دست آوردیم، تعداد افراد مورد نیاز برای درمان تا حصول پیامد مثبت اضافی را محاسبه کردیم.

این بدان معناست که بعید است از آغوش کوتاه یا دست دادن دچار گال شوید.

طول درمان بیماری گال، حدود چهار هفته خواهد بود. در واقع می‌توان گفت بعد از یک هفته از شروع مصرف داروی بیماری گال، خارش‌ها و علائم کاهش می‌یابند. بعد از گذشت یک ماه، درمان قطعی بیماری گال اتفاق می‌افتد. اگر بعد از یک ماه هنوز هم احساس خارش داشتید، قطعاً بیماری کاملاً از بین نرفته است و شما باید فوراً به پزشک مراجعه کنید.

ما دریافتیم که به‌طور کلی، هیچ اختلاف مشخصی به لحاظ اثربخشی میان پرمترین در مقایسه با ایورمکتین سیستمیک یا موضعی وجود نداشت.

پیامد اولیه عبارت بود از پاکسازی کامل گال. پیامدهای ثانویه عبارت بودند از تعداد شرکت‌کنندگانی که مجددا تحت درمان قرار گرفتند، تعداد شرکت‌کنندگانی با حداقل یک عارضه جانبی مراجعه شکل بیماری گال کردند، و تعداد شرکت‌کنندگانی که به دلیل بروز عارضه جانبی از ادامه مطالعه انصراف دادند.

علاوه بر درمان‌های فوق لازم است که بیماران مبتلا به بیماری گال و اطرافیان آنها نکات زیر را نیز رعایت فرمایند:

گال به‌راحتی قابل درمان است. داروهایی که روی پوست شما استفاده می‌شود کنه‌های ایجادکننده گال و تخمک‌های آن‌ها را از بین می‌برد اما ممکن است چندین هفته پس از درمان هنوز دچار خارش شوید.

درمان با یک تا سه دوز از ایورمکتین یا یک تا سه بار استفاده از پرمترین بعد از چهار هفته ممکن است منجر به اختلاف کوچکی به لحاظ نرخ‌های پاکسازی کامل شده با اصلا اختلافی نشان ندهد (شواهد با قطعیت پائین).

بیماری گال یک نوع خارش پوستی است که عامل آن کنه های ریزی به نام سارکوپت اسکیبی می باشد. گال یا جرب بدون درمان برطرف نمی شود. درمان خانگی برای بیماری گال که دارای شواهد علمی می باشد، ارائه شده است. در این مقاله سلام دنیا، در خصوص اینکه بیماری گال یا جرب چیست ؛ درمان خانگی گال با بهترین داروهای گیاهی، طبیعی، وازلین، سرکه، واجبی، وایتکس و در طب سنتی برای کودکان و بزرگسالان با شواهد علمی و روغن های ضروری برای درمان گال، بیان کردیم.

ناگفته نماند که روش سرایت این نوع از گال هم نیز مانند نوع قبلی است. فقط اینکه یادتان باشد اگر در گذشته سابقه ابتلا به این بیماری را داشته باشید و دوباره در معرض آن قرار بگیرید، علائم و نشانه‌هایی که در بالا از آن‌ها نام بردیم، در طی چند روز در شما ظاهر خواهد شد.

ویکی‌پدیا® علامتی تجاری متعلق به سازمان غیرانتفاعی بنیاد ویکی‌مدیا است.

Report this page